Straks på vei for å hente Kiljan

 Bildet er tatt en regnværsdag da solen tittet frem. Det gjør det ikke nå!

Bildet er tatt en regnværsdag da solen tittet frem. Det gjør det ikke nå!

Da jeg skrev dette igår hang skydekket lavt over Bjørnerud og resten av Norge sannsynligvis. Alt var grått og ganske så trist. Sneen renner unna og det som kommer frem gir ingen indikasjoner på at våren er her snart. Vi brukte noe av dagen til å forberede avreisen til Danmark og prøvde å huske på alt. Mattilsynet har gitt tilsagn til at vi kan ta med oss inn en valp under tre måneder og de papirene var det viktig at vi husket på.

Vår snille nabo Arne tar seg av alpakkaene og ser til gården mens vi er borte. Han er fantastisk til å stille opp når vi ber om hjelp. Hva skulle vi ha gjort uten ham?

Superspeed-båten går fra Larvik 12.45 og vi er fremme i Danmark 16.30. Det er nesten utrolig den farten den holder, 26 knop! Fra Hirtshals er det ca. 2,5 time å kjøre før vi er fremme i Thisted.

Det blir spennende å se hvor mye Kiljan har vokst siden sist og hvordan det blir å reise med ham. Vi må sitte nede i kennelrommet, men får lov til å sitte ute i gangen utenfor selve burrommet for å unngå smitte. Definitivt litt kaldt der, så vi har måttet passe på å ha med godt med varmt tøy og pledd, både til oss og Kiljan.

Vi ser frem til en fin tur og til å treffe Kiljan, Dorthe, Else og Knut igjen! Og selvfølgelig også Kongur og Stilla og alle de andre hundene, både store og små. 

En riktig fin dag og helg ønskes alle fra to og firbente her på Bjørnerud!